Vem?

Mitt foto
Fyrtiotalist som läser mycket och tänker, ibland ganska långa och komplicerade tankar, leker med datorn eller kryper omkring i rabatter för att titta på växter och skojiga insekter. Eller sitter vid dammkanten och beundrar djurlivet i vattnet. Har konstant kameran inom grepphåll och svarta naglar så länge det inte är tjäle i jorden. Tränar ambitiöst på att bli gammal.

10 juli 2011

Jag vill ha en bandsåg!

Två byråer: Den siste mohikanen (4 lådor) och Vändbyrå (2 lådor). Jag gjorde nog ett hundratal byråer av den här typen och det är den främsta anledningen till att jag vill ha en ny bandsåg.

Den siste mohikanen är den enda målade byrån. Den är gjord i gran och det var svårt att få tillräckligt fin yta för att lämna den omålad.

Vändbyrå, gjord i äppleträ, är tänkt för två personer. Eftersom lådorna har sina öppningar vända mot varandra, måste personerna vara sams!

Byrån har ett alternativnamn: Feministiskt alternativ. Om mannen skall kunna använda sin låda, måste han ju stå ut med att befinna sig i underläge. Att detsamma inte gäller för kvinnan, beror helt enkelt på att hon är smart nog att inte använda sin låda, utan lägga sina prylar i en mer normal byrå i stället!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar