Vem?

Mitt foto
Fyrtiotalist som läser mycket och tänker, ibland ganska långa och komplicerade tankar, leker med datorn eller kryper omkring i rabatter för att titta på växter och skojiga insekter. Eller sitter vid dammkanten och beundrar djurlivet i vattnet. Har konstant kameran inom grepphåll och svarta naglar så länge det inte är tjäle i jorden. Tränar ambitiöst på att bli gammal.

9 juli 2011

Det doftar vackert!

Att bo så här känns som rikedom, men av en sort som inte skapas med pengar. Det är väl egentligen det här som borde vägas in när taxeringsvärdet fastställs? Inte sjöutsikt (som vi ju har), kvadratmetrar inomhus (som vi har väldigt få av) eller köksstandard (modern spis-kyl-frys men för övrigt 1950-tal)...

Både dottern och Kjell stirrar lystet på fläderblommen och muttrar om saft. Men jag har hittills lyckats hålla emot. Blommorna är vackra och doftande där de sitter. Sedan blir bären god mat för fåglarna, som inte kan gå till affären och förse sig. Själva kan vi köpa flädersaft av lokal tillverkning helt utan mysko tillsatser.

När schersmin och fläder har blommat ut, tar klätterhortensian över på sydsidan till vänster.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar